smiley blink.png
 

NET ALS Ivo Schreven, teamMANAGER COGAS:

'Door een ziekte was ik een lange periode als teammanager afwezig op het werk. Om deze functie tijdelijk te vervullen hebben wij Lenny ingeschakeld van InterneKracht. Ze heeft deze functie voortreffelijk ingevuld. Ze leerde het team heel snel kennen en was snel vertrouwd met de functie en medewerkers.

Haar grote kracht vindt ik het menselijke contact met het team en het doorhebben van de behoefte achter de gestelde vraag.

Ik merkte ook door een andere aansturing dat een aantal medewerkers zich veel meer ontplooiden en meer plezier hadden in hun werk. Bij het terug komen op mijn functie heeft Lenny mij geholpen om deze manier van aansturen en samenwerken aan te leren. Daar pluk ik nu nog te vruchten van.

Lenny heeft na dat ik weer operationeel was een aantal collega’s persoonlijk begeleid, het team bewust gemaakt van eigen verantwoordelijkheid binnen samenwerking, en verduidelijking gebracht in taken, verantwoordelijkheid en bevoegdheid.

Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking die 8 maanden geduurd heeft.

Lenny raad ik zeker aan voor het versterken van je team of als interim voor een leidinggevende functie.'

 

InterneKracht heeft Ivo en zijn team versterkt op een manier die bij hen past. Interim als extra interne kracht, met praktisch advies, teambegeleiding en individuele coaching. 

Laat alsjeblieft je contactgegevens achter zodat we een persoonlijke kennismaking en intake kunnen plannen. De eerste stap naar gezamenlijk werkplezier en succes!

 
Naam *
Naam
Telefoonnummer *
Telefoonnummer